Veroorzaker ongeval dankzij getuigen achterhaald

Smilde- Dankzij een getuigenoproep in de krant heeft de politie een veroorzaker van een aanrijding kunnen achterhalen. Een 46-jarige Assenaar veroorzaakte op zaterdagavond 31 maart een aanrijding op de Hoofdweg

Daar reed een 38-jarige automobiliste uit Smilde met haar twee kinderen in de richting van Smilde. Net voor het naderen van de bebouwde kom zag de vrouw in haar spiegels dat er van achteren een auto met hoge snelheid naderde. De bestuurder van deze auto haalde echter niet in, maar botste tegen de achterkant van de auto van de vrouw. Hierna keerde de veroorzaker en ging er vandoor in de richting van Bovensmilde. De bestuurster kon haar auto onder controle houden en stopte in de berm. De veroorzaker van het ongeval reed in een zwarte Renault Megane en kon dankzij getuigen achterhaald worden. Hij verklaarde in een emotionele bui van huis te zijn weggereden, niet opgelet te hebben waarna de aanrijding was ontstaan. De schade aan zijn auto was al hersteld maar de beschadigde voorbumper werd in de schuur van de verdachte aangetroffen.

Tekst: Politie.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *