112 Kort: Aanrijding in Paterswolde

Paterswolde- Vanmorgen omstreeks 09.20 uur vond er een aanrijding plaats op de Hooiweg in Paterswolde, ter hoogte van het Esso tankstation. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar politie en ambulance waren ter plaatse. Een betrokken bestuurder werd voor alle zekerheid nader onderzocht door het ambulancepersoneel.

Vermoedelijk ging het hier om een kop/staart aanrijding.

Foto’s: M.Druppers  © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *