Autobrand blijkt vastgelopen motor

Assen- Vijdagmiddag omstreeks 17.18 werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een autobrand ter hoogte van de carpoolplaats Assen-Noord. De berijdster van een Renault  merkte op de snelweg dat er iets niet goed was met de auto nadat op het dashboard het ‘Stop”symbool was gaan branden.

Terwijl zij probeerde de auto via de afrit op een veilige plaats te krijgen begon de auto hevig te roken. Ook de stuurbekrachtiging en de rembekrachtiging waren uitgevallen. In de berm van de rotonde kwam de auto tot stilstand.

Bij aankomst van de brandweer bleek er van brand weinig sprake. De motor was dusdanig warm gelopen dat deze was vastgeslagen. Voor de brandweer was er dan ook weinig te doen. Nadat de accu was losgekoppeld vervolgde de brandweer dan ook weer hun weg. Berger Hamstra sleepte de auto af.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *