Publieksonvriendelijk politie actie’s

 

LEEUWARDEN – Woensdagmiddag voerde de politie actie tijdens de spits waarbij het verkeer opgehouden werd. De agenten hielden de acties tussen het WTC hotel aan de Heliconweg en het bureau aan de Holstmeerweg. Over de rondweg werd met zwaailichten aan erg langzaam(stapvoets) gereden en op sommige momenten stonden ze zelfs helemaal stil. Er werd in meerdere groepen gereden waardoor lange files ontstonden. Op het Drachsterplein werden zelfs een paar rondjes gereden waardoor de overlast nog groter werd.

Na de actie gingen de tientallen agenten en voertuigen terug naar het WTC hotel aan de Heliconweg waar ze even hebben staan praten. Na afloop zijn ze naar het politiebureau gegaan. De vakbonden hebben niet met deze actie ingestemd. Vanmorgen waren er vanwege de acties ook al enkele politiebureaus gesloten, hier stond de bond wel achter.

E.Tjallings © 112 Fryslan

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *