Voorzorgslanding op Groningen Airport Eelde

Eelde-Vanmorgen om 12.14 uur kreeg de brandweer van Groningen Airport Eelde de melding binnen van een V.L.O. In dit geval betrof het een voorzorgslanding van een klein twee motorig vliegtuig. 

Dit toestel had zich bij de luchtverkeersleiding gemeld met een probleem aan het landingsgestel. Hierop werd dan ook de luchthavenbrandweer gealarmeerd. Deze rukte met twee crashtenders uit naar de landingsbaan om het vliegtuig te ontvangen.

Het vliegtuig landde echter zonder problemen.

Foto’s Martin Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *