Woningbrand gemeld na inbraak.

Ravenswoud – Woensdagmiddag omstreeks 16:45 uur werd de brandweer van Appelscha gealarmeerd voor een brandgerucht aan het Fochterloerveen in Ravenswoud. Enkele minuten later werd ook het korps van Oldeberkoop gealarmeerd op het zelfde adres voor een woningbrand. De bewoner trof bij thuiskomst een ingegooide raam aan en rookontwikkeling uit een bijkeuken. De brandweer heeft in de woning de in brand gestoken douche gordijn geblust. Het korps van Oldeberkoop hoefde niet ter plaatse te komen.  De gealarmeerde politie heeft rapport op gemaakt van de inbraak en brandstichting. Vermoedelijk doet de technische recherche nog sporen onderzoek in de woning.

Voor zover bekend is er niets meegenomen uit de woning. Door de commotie voelde de bewoner zich niet lekker en is daarom door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht. De politie is op zoek naar getuigen. Als u iets heeft gezien dan kunt u contact opnemen met de politie op 0900-8844.

E. Faber © Compact Media/Faber Fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *