Auto botst tegen boom in Onnen

Onnen- In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een zeer ernstig ongeval plaats op de Dorpsweg in Onnen. Hierbij raakten twee inzittenden zwaar gewond en kwam een inzittende om het leven.

Alle inzittenden zijn afkomstig uit Haren. De 21-jarige bestuurder reed over de Dorpsweg in de richting van Haren. Op een gegeven moment raakte hij, door nog onbekende oorzaak, de controle over zijn auto kwijt en botste tegen een boom. De bestuurder en een 23-jarige passagier, die op de bijrijderplaats zat, raakten zwaar gewond. Een 20-jarige man, die als passagier achter in de auto zat, kwam bij deze aanrijding te overlijden. Alle slachtoffers raakten bekneld en moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. De slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie heeft ter plekke een uitvoerig onderzoek ingesteld. Er wordt onderzocht wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn van deze aanrijding met voor een van de inzittenden een dodelijke afloop.

Tekst: Politie.nl

Foto’s: M.Druppers © 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *