Grote brand gemeld in het centrum van Assen

Assen – Maandagmiddag omstreeks 15.05 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Kerkstraat in Assen. Enkele minuten later werd na het bericht middelbrand opgeschaald naar grote brand waardoor de omliggende korpsen van Rolde, Zuidlaren en Hoogeveen werden gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer van Assen bleek er een brand te woeden in een woning boven een winkel in het centrum van Assen. De brandweer had het vuur snel onder controle en kom verkomen dat naastgelegen panden schade opliepen. De brand is ontstaan door schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde van de woning die naar binnen toe zijn geslagen.

Bij de brand is er niemand gewond geraakt. Doordat de brand meeviel hoefden de omliggende korpsen niet ingezet te worden.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *