Woningen ontruimd na gaslekkage in Schoonebeek

Schoonebeek- In schoonebeek zijn aan het einde van de middag diverse woningen ontruimd nadat er bij werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk een gaslekkage was ontstaan. Om 16.48 kreeg de brandweer van Schoonebeek de melding om te assisteren. Enkele tientallen minuten later werd er opgeschaald naar Grip 1.

De gemeente Emmen liet via Twitter weten dat er 56 woningen werden ontruimd. De bewoners werden opgevangen in een nabijgelegen hotel. Medewerkers van Enexis zijn druk bezig om de leiding te repareren. Om 19.54 werd het incident weer afgeschaald.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *