Zwaar verkeersongeval Julianadorp (VIDEO)

Julianadorp -Vrijdagavond omstreeks 22.00 uur is bij een verkeersongeval op de kruising van de Langevliet met de Van Foreestweg in Julianadorp een 17-jarige jongen gewond geraakt. De man is met verwondingen aan benen en bovenlijf afgevoerd naar het ziekenhuis in Alkmaar. Het ongeval gebeurde toen een 43 jarige vrouw uit Breezand met haar auto linksaf wilde slaan om de Van Foreestweg op te rijden. De 17 jarige jongen kwam met zijn scooter van tegenovergestelde richting aan rijden en botste frontaal op de auto. Hierbij belande de jongeman op het dak van de auto.

De gealarmeerde brandweer van Julianadorp en twee ambulance’s uit Den Helder hebben de jongen in eerste instantie behandeld op het dak van de auto. Tevens werd de Trauma Helikopter Lifeliner 1 gealarmeerd echter hoefde deze niet te plaatsen te komen.

Het verkeer is ten tijde van het ongeval omgeleid. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *