Brandweerkazerne in Haulerwijk officieel geopend.

Haulerwijk – Op zaterdag 21 april is de officiële opening van de vernieuwde brandweerkazerne van Haulerwijk. Het gebouw zal om 09.30 uur geopend worden door Sierd de Boer bestuurslid van de IBOW en wethouder van de Gemeente Ooststellingwerf. Tevens wordt de nieuwe tankautospuit van het korps Haulerwijk officieel in gebruik genomen.

Voor belangstellende is de gelegenheid om de kazerne en het voertuig tussen 13.00 uur en 16.00 uur te bezichtigen. Ook zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals brandweerspelletjes voor de jeugd. U kunt het materiaal van de brandweer bekijken, maar ook in uw handen houden.

De politie, ambulance en bergingsbedrijf Broekhuizen zullen komen en tevens heeft de luchtmacht laten weten dat ze met de crashtender zullen komen.

Kortom genoeg te zien en te doen. U wordt van harte uitgenodigd.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *