Verkeersongeval op de N33

Muntendam/Zuidbroek- Zaterdagmiddag om 16.27 werd de brandweer van Zuidbroek gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N33 waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.

Bij aankomst van de brandweer viel het letsel dusdanig mee dat een inzet niet noodzakelijk was. Hierop keerde de brandweer dan ook vroegtijdig weer terug. Op de kruising van de N33 met de A7 waren drie voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. De achterste auto was voor de stoplichten op de voorganger gereden. De klap was echter dusdanig hard dat de airbags tot ontploffing kwamen. Ook de geraakte auto schoot door de aanrijding door en raakte een derde auto.

Het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht de betrokkenen maar verdere behandeling in het ziekenhuis was niet nodig. Rijkswaterstaat en de politie zorgden voor het verkeer. De Voa heeft enkele foto’s van het ongeval genomen. Berger Fruitema heeft de voertuigen geborgen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *