Veel geluk voor bestuurders ongeval Donkerbroek (Video)

Donkerbroek- Maandagmiddag omstreeks 17.20 uur vond er een ongeval plaats op de provinciale weg N381 ter hoogte van Donkerbroek. De gealarmeerde brandweer van Oosterwolde trof ter plaatse een verkeersongeval aan tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De vrachtwagen chauffeur moest op de weg een stuurcorrectie maken waarbij de aanhanger is gaan uitzwenken. Een tegemoetkomende bestuurster kon de combinatie niet meer ontwijken. De vrouw werd door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd en raakte wonderwel niet gewond. De bestuurder van de vrachtwagen kwam er ook goed vanaf toen hij de combinatie niet meer onder controle kreeg met als gevolg dat de aanhanger kantelde en de bakwagen tegen een boom tot stilstand kwam.

Een achteropkomende personenauto liep lichte schade op door rondvliegende onderdelen. De vrachtwagencombinatie werd door berger Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De N381 is ten tijde van het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *