112 Kort: Eenzijdig ongeval op de N34 nabij de Punt

De Punt- Vanmiddag om 15.14 uur kwam kreeg de brandweer van Eelde de melding binnen van een eenzijdig ongeval op de A28, ter hoogte van De Punt.

Al snel werd duidelijk dat dit niet de juiste locatie was, maar dat het ongeval had plaatsgevonden bij de afrit van de N34, nog voor het overgaat in de A28.

De brandweer had inmiddels al de melding gekregen dat de betrokkene uit het voertuig was. Om zeker te weten dat er verder geen assistentie van de brandweer nodig was, zijn ze even ter plaatse geweest en toen bleek dat dit niet nodig was keerden zij terug richting kazerne.

De bestuurster van de auto is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Verder zijn er geen bijzonderheden bekend.

Foto’s: M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *