Grip 1 na ongeval met vrachtwagen

Papenvoort-Dinsdagmorgen omstreeks 10.48 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden opraakte door onbekende oorzaak in de berm en kantelde. de N857 ( Papenvoort) te Papenvoort. Een vrachtwagen beladen met gasflessen kantelde uiteindelijk waardoor er enkele flessen lek sloegen. Doordat een deel van de lading bestond uit acetyleen werd er opgeschaald naar Grip 1.

De brandweer heeft de gasflessen gekoeld en leeg laten lopen. Hierdoor was het gevaar voor de omgeving geweken. Naast de korpsen van Borger en Rolde zijn ook de korpsen van Emmen en Assen ter assistentie gekomen met extra materieel.

De chauffeur van de vrachtwagen raakte bij het ongeval niet gewond en kon zelfstandig zijn vrachtwagen verlaten.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

Groningen Dichtbij

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *