112 Kort: Brand in binnenstad Groningen

Groningen- Woensdagavond om 19.02 uur werd er brand gemeld in café Het Catshuys aan het Gedempte Kattendiep in Groningen. Omdat het een pand betrof in de binnenstad werd er door de brandweer uitgerukt op basis van de procedure middelbrand. Dit houdt in dat er op de eerste melding al twee tankautospuiten en een hoogwerker gaan rijden.

Bij aankomst van de brandweer bleek er daadwerkelijk brand te woeden in het café. Er waren op dat moment geen bezoekers in het gebouw. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de rook- en roetschade binnen is groot. Waarschijnlijk is kortsluiting in de meterkast de oorzaak van de brand.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *