Aanrijding letsel op de Weperpolder (video)

Oosterwolde – Zaterdagmorgen heeft er om 10.45 uur een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden op de N919 Weperpolder in Oosterwolde. De politie en ambulance personeel troffen een ongeval tussen een motorrijder en een auto bestuurder aan. Hierbij was de auto bestuurder in een naastgelegen sloot terrecht gekomen. De motorrijder kwam op het wegdek terecht.

Beide bestuurders raakte bij het ongeval gewond, hierdoor werd er ook een ambulance uit Drenthe ingezet. Het ongeval gebeurde vermoedelijk toen de motorrijder vanuit de richting van het Fochteloërveen een van links komende auto bestuurder uit de richting van Oosterwolde over het hoofd heeft gezien.

De motorrijder was bij kennis, maar is met been en arm letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Ook de bestuurder van de auto is overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen hij is met onbekend letsel overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie Friesland doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Aanrijding letsel op de Weperpolder (video)

  • 19 mei, 2012 at 20:51
    Permalink

    geachte foto graaf
    ik was de bestuurder van de rooie 106 zou u mij die foto’s ook kunnen mailen ik kan ze niet van uw site halen .
    mvg m,wolf

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *