112 Kort: Coniferenbrand in Assen

Assen- In de nacht van zondag op maandag werd de brandweer van Assen onder prioriteit 2 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Adelaarsweg in Assen.

Bij aankomst van de politie werd er duidelijk dat er op korte afstand van de brandende coniferen een busje stond geparkeerd. Deze zou zijn uitgerust met een LPG-tank. Hierop werd de prioriteit verlegd naar 1 en kwam de brandweer met twee voertuigen ter plaatse. De brand was snel gedoofd en na een controle keerde men dan ook weer retour naar de kazerne.

De oorzaak van de brand is onduidelijk maar brandstichting word zeker niet uitgesloten.

Foto’s P.Koene © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt