Autobrand in Assen

Assen- Dinsdagavond om 19.11 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand aan de Knollenkampen in de wijk Peelo. Bij aankomst van de brandweer bleek er van een autobrand weinig te zien.

De bestuurder van de Renault Megane had bij het passagiersraam naar beneden gedaan maar deze liep vast om vervolgens een hoop rook te produceren. Bij aankomst van de brandweer was de rook een stuk verminderd. De brandweer heeft de binnenbekleding van de deur verwijderd en de deur afgesloten van het elektronisch circuit.

Hierna kon de brandweer na ongeveer een half uurtje werk weer terug naar de kazerne. Door het snelle optreden van zowel de bestuurder als de brandweer werd deze Renault de vuurzee bespaard.

De inzet trok veel bekijks van de jeugd in de wijk.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *