Gezamelijke oefening korpsen Vries, Eelde en Zuidlaren

Tynaarlo- Donderdagavond rond 19.00 uur kregen de brandweer van Vries, Zuidlaren en Eelde de melding binnen van een verkeersongeval met meerdere voertuigen, op de Zuidlaarderweg, in Tynaarlo.

Ter plaatse gekomen bleek het een ongeval te zijn met drie personenauto’s en een vrachtwagen van de gemeente.

In alle drie personenauto’s zaten één of meerdere personen bekneld. De taken werden verdeeld door de bevelvoerders aan de manschappen en al snel begonnen de brandweerlieden met het bevrijden van de slachtoffers.

De oefening leek snel en soepel te verlopen waardoor de  oefening na ongeveer anderhalf uur werd beeindigd.

Brandweer Vries, de organisator van deze oefening, had er voor gezorgd dat er een super barbecue klaar stond bij de kazerne in Vries. Hier konden de korpsen gezamenlijk onder het genot van een heerlijk stukje vlees en een drankje nog even bijkletsen.

Kortom een geslaagde en ook gezellige avond.

Foto’s: M.Druppers © 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *