112 Kort: Aanrijding op de Meerweg in Haren

Haren- Zaterdagmiddag rond 13.00 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Meerweg, bij de brug, in Haren. Door onbekende oorzaak zijn twee auto’s met elkaar in aanraking gekomen op de brug, het betrof een personenauto en een bestelbus.

In de personenauto zaten drie personen waar van een gewond was en gestabiliseerd werd door het ambulancepersoneel, deze betrokkene is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Beide auto’s waren zwaar beschadig en zijn afgevoerd de berger Poort uit Hoogkerk.

De bestuurder van het busje is aangehouden omdat hij niet in het bezit was van een rijbewijs.

Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt