112 Kort: Slaapkamerbrand in Zuidlaren

Zuidlaren- Zaterdagmiddag om 14.00 uur kreeg de brandweer van Annen de melding binnen van een keukenbrand aan de Lemferdinge, in Zuidlaren. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een slaapkamerbrand. Door nog onbekende oorzaak heeft een matras vlam gevat.

Mede door het snelle optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen en was en bleek er na aflopen alleen sprake te zijn van rookschade.

Veder zijn er geen bijzonderheden bekend.

Foto’s M.Druppers © 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *