Zwaargewonde bij eenzijdige aanrijding in Rolde (Foto update)

Rolde- Bij een eenzijdige aanrijding op de Gieterweg is dinsdagavon een man zwaar gewond geraakt. De man was onderweg uit de richting van Rolde en kwam door ondudelijke redenen in de berm. Na een stuurcorrectie raakte de man een boom waarna de auto tegen een tweede boom tot stilstand kwam. Na de aanrijding met de eerste boom was de klap dusdanig dat de motor uit de auto werd geslagen.

De man is door de brandweer van Rolde uit zijn benarde positie bevrijdt en onder begeleiding van de trauma arts overgebracht naar het UMCG.

Berger Hamstra heeft de auto en het losgeslagen motorblok geborgen. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht. De weg tussen Rolde en Gieten is geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer.

Politiebericht: Man ernstig gewond bij ongeval

ROLDE – Een 22-jarige man uit Eext raakte dinsdagavond zwaar gewond bij een eenzijdig ongeval aan de Gieterstraat. Hij reed in de richting van Eext toen hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto in de berm raakte en uiteindelijk tegen een boom botste. De auto is vervolgens afgeketst en tegen een andere boom aan de linkerzijde van de weg tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is door de brandweer en ambulancemedewerkers uit zijn voertuig gehaald. De man was niet aanspreekbaar en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. De weg is enige tijd afgesloten geweest. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.

Foto’s P.Koene & H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Update Foto’s M.Druppers 112Eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *