Verkeersongeval in Donderen.

Donderen – Zaterdagmorgen even na 08.15 uur werd er een verkeersongeval gemeld aan de Noordeinde in Donderen. De brandweer van Vries trof bij aankomst een kop staart aanrijding aan tussen twee voertuigen. Beide bestuurders raakte bij het ongeval gewond, waarbij ze door het ambulance personeel en brandweer uit hun voertuigen moesten worden gehaald. De slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naa het ziekenhuis. Over de preciese toedracht van het ongeval is nog niks bekend. Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd.

Foto’s: M.Druppers © 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *