Eenzijdig verkeersongeval Koelandsweg te Donkerbroek

Donkerbroek – Op de Koelandsweg in Donkerbroek heeft omstreeks 21.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De brandweer van Oosterwolde werd voor de melding gealarmeerd. De vrouw is vermoedelijk door onwelwording de controle over haar voertuig verloren en tegen een boom gebotst. De auto kwam circa 70 meter verder op de weg tot stilstand. De vrouw is door het ambulance personeel behandeld en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het voertuig is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept. De politie maakt rapport op van het ongeval.

Politiebericht: Automobiliste gewond na eenzijdig ongeval

DONKERBROEK – De politie heeft zondagavond een eenzijdig ongeval op de Koelandsweg onderzocht, waarbij een 68-jarige automobiliste uit Bakkeveen gewond raakte. Door nog onbekende oorzaak raakte de vrouw met haar auto van de weg. Ze kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom. Het slachtoffer liep daarbij letsel op aan haar gezicht. De vrouw werd dan ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd bij haar een bloedproef afgenomen, dit omdat de agenten het sterke vermoeden dat ze onder invloed van alcohol verkeerde.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt