Politie grijpt in bij vechtpartij

Assen- Bij een supermarkt de jumbo aan de Nijlandstraat in Assen is donderdagavond een grote vechtpartij uitgebroken. Daarbij waren zeker 20 jongeren betrokken. Volgens de politie hadden twee groepen waarvan een groep Antilliaanse en een groep Marokkanen hadden afgesproken op het Veemarktterrein een ruzie uit te vechten. Daarbij werd geschopt en geslagen. Eén groep zou de supermarkt in zijn gevlucht. Waar het personeel van de supermarkt en de aanwezige klanten angstige momenten hebben meegemaakt in de winkel.

De politie hield acht jongeren aan, maar weet niet wat de aanleiding voor de vechtpartij was. Vrijdag wordt hierover waarschijnlijk meer bekend.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

2 thoughts on “Politie grijpt in bij vechtpartij

 • 9 juni, 2012 at 20:17
  Permalink

  Grote vechtpartij met aanhoudingen

  Jounvader IP 86.92.27.28 hieronder het politie persbericht

  ASSEN – De politie heeft donderdagavond bij een vechtpartij tussen ongeveer 20 jongeren, zeven aanhoudingen verricht. De ruzie vond plaats ter hoogte van een supermarkt aan de Nijlandstraat. Een 23-jarige jongeman uit Stadskanaal had daar afgesproken met een 18-jarige Assenaar om een onenigheid uit te praten. De knoalster liet zich vergezellen van acht kameraden en ontmoette de Assenaar die eveneens ongeveer 10 vrienden uit Assen had meegenomen. Volgens de man uit Stadskanaal bedacht de andere groep zich niet en sloeg er gelijk op los met onder andere een honkbalknuppel. Hierna vluchtten ze de supermarkt in en werd de politie gebeld. De Assenaren gingen op de vlucht. Laatstgenoemde groep kwam kort na het verschijnen van de politie in twee auto’s terug en uiteindelijk werden zes inzittenden aangehouden als verdachten van openlijke geweldpleging. Uit de groep van de man uit Stadskanaal werd een 18-jarige Assenaar aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

 • 8 juni, 2012 at 12:37
  Permalink

  dit verhaal is letterlijk uit hun duim gezogen leeghoofden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *