Gewestelijke brandweerwedstrijden in Beilen.

Beilen – Op zaterdag 9 juni werden er de gewestelijke brandweerwedstrijden 1e ronde  in de Klasse 112 gehouden in Beilen. Aan de brandweerwedstrijden deden negen korpsen mee uit de provincie’s Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen en Utrecht. De korpsen kregen als melding een automatisch brandalarm mee bij de TSB Bank in Beilen. Aanrijdende werd het nader bericht van een mogelijke overval gegeven. Bij aankomst zagen de korpsen een ramkraak waarbij één slachtoffer bekneld onder het voertuig was geraakt en brand was ontstaan in het pand. Op het moment dat de brandweerlieden zich gingen bekommeren over het slachtoffer, kwamen de twee overvallers schietend uit de bank. Deze gingen er vluchtend in een klaar staande auto ervandoor.

Het slachtoffer moest uit zijn beknelde positie worden bevrijd terwijl de veiligheid in acht moest worden genomen in verband met eventuele instortingsgevaar. In het gebouw zat nog een slachtoffer die vastgebonden was door de overvallers in een kantoor.

Uitslag brandweerwedstrijd: Volgt zo spoedig mogelijk!!

De eerste drie ploegen zullen op 23 juni uitkomen in de 2e ronde van de gewestelijke brandweerwedstrijden in Borne

  1. Brandweer Dronten
  2. Brandweer Assen
  3. Brandweer Van Asselt
  4. Brandweer Veendam
  5. Brandweer Woudenberg
  6. Brandweer Otterlo
  7. Brandweer Maasdriel-Oost
  8. Brandweer Garderen
  9. Brandweer Veenhuizen

Foto’s R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *