Grote brand valt reuze mee in Assen

Assen- Vrijdagmorgen om kwart over acht werd het brandweerkorps van Assen gealarmeerd voor brandgerucht aan de Graswijk in Assen. Hiervoor werd met prioriteit 2 uitgerukt. Om 08.27 werd er wederom brandweer gealarmeerd, ditmaal onder prioriteit 1. Inmiddels zou het dan ook gaan om een dakbrand.

Binnen enkele minuten werd er via middelbrand snel opgeschaald naar grote brand. Hierop werden naast de brandweer van Assen ook de brandweer van Rolde en Zuidlaren gealarmeerd. Bij aankomst van de fotografen bleek het te gaan om een kleine brand in de voorkamer van een leegstaand pand ter hoogte van Rietdekkersbedrijf Zaalberg. Uit voorzorg werd hierop groter opgeschaald. Bij aankomst werd

Toen de brandweer ter plaatse was bleek het mee te vallen en werd de brand weer afgeschaald. De brand was echter snel gedoofd waarna men ook snel weer terug kon keren naar de kazerne.

Foto’s M.Dekker © Moiassen & H.Huizinga © Compact Media /Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *