Burgernet actie na overval in Assen Update!

Assen – Op vrijdag 15 juni omstreeks 23.30 uur werden 2591 burgernet deelnemers in Assen gevraagd uit te kijken naar twee engels sprekende jonge mannen. De hulp werd ingeroepen nadat er een overval had plaatsgevonden in Assen waarbij een kluis is meegenomen van 30 x 30 cm.

Die mannen liepen gekleed in donkere kleding en zijn door de politie nog niet aangetroffen. Is u wat opgevallen en/of heeft u informatie dan de Politie Drenthe bereiken op 0900-8844.

Politiebericht: Politie onderzoekt overval woning

ASSEN – Vrijdagavond omstreeks 23.10 kreeg de politie de melding dat een 77-jarige vrouw in haar woning aan de Alteveerstraat zou zijn overvallen. Twee Engels sprekende mannen zouden haar kluisje uit de woning hebben weggenomen. De politie is vrijdagavond direct een onderzoek gestart. Ook is er via Burgernet gevraagd om uit te kijken naar de twee vermoedelijke daders, al dan niet in het bezit van een kluisje van ongeveer 30 cx 30 cm. De laatste actie heeft geen resultaat opgeleverd. De politie zet het onderzoek voort.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *