112 Kort: Nacontrole na een ontplofte laptop

Assen- Zondagmiddag werd de Asser brandweer ter assistentie gevraagd voor een nacontrole op de Vechtstraat in Assen. De bewoner had de brandweer gebeld omdat even daarvoor de laptop van zijn dochter spontaan tot ontploffing was gekomen.

De dochter is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht met brandwonden. De brandweer heeft de zolder gecontroleerd en keerde vervolgens weer terug.

Hoe de laptop heeft kunnen ontploffen is niet bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *