Bestuurder door de politie meegenomen na verkeersongeval. (video)

Oosterwolde – Zondagavond heeft er even voor 22.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de ventweg naast de N381 in Oosterwolde. De bestuurder die vanuit de richting van Drachten kwam is op de Buttinga in een bocht rechtdoor gereden, waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder een 34 jarige man uit Donkerbroek kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Hij is door het aanwezige ambulance personeel gecontrolleerd op verwondingen. Na zijn behandeling in de ambulance mocht de bestuurder plaatsnemen in de politie auto voor nader onderzoek aangezien er bij de man grote vermoedens zijn dat hij heeft gereden onder invloed van drugs, alcohol of medicijnen. Op het politiebureau is later de rijbewijs van de man ingevorderd en is een bloedproef afgenomen.

De gealarmeerde brandweer van Oosterwolde heeft de accu van de auto losgekoppeld. De auto is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept. De bestuurder is later die avond uit voorzorg per ambulance overgebracht naar het Tjongerschans ziekenhuis in Heerenveen omdat de man steeds weg viel. De auto van de man werd in beslag genomen vanwege een belastingschuld.

 

Publicatie’s:

112 Nederland 

Nieuwe Ooststellingwerver

Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *