Zwaargewonde man gevonden in een woning in Assen (Update)

Assen – Zondagmorgen omstreeks 11.30 uur heeft de politie van Assen in een woning aan de Collardslaan in Assen een zwaargewonde man aangetroffen. Het gaat hierbij vermoedelijk om één van de bewoners. De politie wil in verband met het lopend onderzoek geen mededelingen doen. De man is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. In en om de woning aan de Collardslaan wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Politiebericht:

Onderzoek na aantreffen gewond persoon

ASSEN – Na een melding van een medebewoner trof de politie zondagmorgen in een woning aan de Collardslaan in Assen een zwaar gewonde 22-jarige bewoner van dit pand aan. De man is met een traumaheli overgebracht naar het UMC Groningen. Over zijn toestand is verder nog niets bekend. Omdat een misdrijf niet is uit te sluiten is de politie een uitgebreid sporen- en buurtonderzoek begonnen.

Publicatie:

112 Nederland

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *