Getuigen gezocht van Vechtpartij in Wijnjewoude

Wijnjewoude – De politie zoekt getuigen van een vechtpartij in en bij een feesttent aan de Te Nijenhuiswei, waarbij een 22-jarige inwoner van de Hemrik gewond raakte. Het slachtoffer waarschuwde zondagmiddag pas de politie toen duidelijk was geworden wat voor verwondingen hij had gelopen. De feestganger was vermoedelijk tijdens de ruzie gestoken.

Hij liep daarbij een diepe wond op in zijn zij. Het slachtoffer verklaarde tegenover de agenten dat een groepje van 3 á 4 mannen, geschatte leeftijd 24 á 25 jaar, contant ruzie aan het zoeken waren in de feesttent. De 22-jarige reageerde daar niet op, maar toen hij de feesttent om 02.00 uur verliet zag hij het groepje weer ruzie zoeken.

De man maakte daarover een opmerking en voor dat hij het zelf goed door had, werd hij aangevallen. Het slachtoffer kon uiteindelijk ontkomen door in een bosje te springen en zich daar schuil te houden. Eenmaal thuis ontdekte de 22-jarige dat hij gewond was geraakt. Zijn broer bracht hem naar het ziekenhuis in Drachten. Daar werd duidelijk dat hij was gestoken met vermoedelijk een mes.

De politie komt graag in contact met andere feestgangers. Weet u wie de drie á vier ruziezoekers waren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook als u foto’s of filmpjes heeft gemaakt van de feestavond in de tent, dan wil de politie die graag van u ontvangen.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *