Dronken bestuurder botst op taxi in Roden (VIDEO)

Roden – Op de Brink in Roden heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde tussen het Jaarbeurs terrein en het voormalig pand van discotheek Pruim.

Een taxi chauffeur stond te wachten bij het jaarbeurs terrein waar net een feestje was afgelopen, toen hij linksachter werd aangereden door een achteropkomende auto. Hierbij is de achteropkomende auto zijwaars op de weg tot stilstand gekomen. De bestuurder is in een ambulance en vergezeld van een politie agent met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Dit omdat volgens de politie de man had gedronken. Beide voertuigen zijn door berger Dorenbos afgevoerd.

Het is onduidelijk of de gealarmeerde brandweer van Roden ter plaatse is geweest.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Automobilist botst op stilstaande taxi

RODEN – In de nacht van zaterdag op zondag is op de Brink een 24-jarige automobilist uit Roderesch op een stilstaande taxi gebotst. Door de aanrijding raakten beide voortuigen dusdanig beschadigd dat ze afgesleept moesten worden. De man werd ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht en moest vervolgens een blaastest ondergaan. De man weigerde en daarom werd in een ziekenhuis in Groningen een bloedproef afgenomen. De bloedproef moet uitwijzen of de man ook alcohol of drugs had gebruikt.

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *