Kleine brand bij C&A in Mercuriuscentrum Assen

Assen- Maandagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brand bij de C&A in het Mercuriuscentrum te Assen.

Bij aankomst was de winkel door het aanwezige personeel reeds ontruimd en kon de brandweer gelijk het pand betreden. In de winkel waren problemen ontstaan in de meterkast. De brandweer was snel ter plaatse en kon zo voorkomen dat de brand zich uitbreidde. Hierdoor kon een grote brand zoals in 1979 voorkomen worden. Op 20 januari 1979 brandde een groot gedeelte van het Mercuriuscentrum tijdens een grote brand grotendeels af. De brandweer kon dat echter nu voorkomen.

Het winkelpubliek ondervond weinig hinder van de brand. hoe groot de schade is is niet bekend.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *