Twee mannen aangehouden inverband met hennepkwekerij.

NIJEBERKOOP – De politie heeft dinsdagmiddag twee mannen aangehouden in verband met een hennepkwekerij in een woning aan de Abbendijk in Nijeberkoop. De twee aangehouden mannen waren de 45-jarige bewoner van het pand en een 46-jarige inwoner van Odijk.

In een achter garage naast de woning ontdekte de politie de in werking zijnde hennepkwekerij. In de hennepkwekerij werden 320 wietplanten gevonden. Al deze planten evenals de aanwezige apparatuur werden vernietigd. De twee aangehouden personen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Foto’s: E.Faber © Compact Media / Faber Fotografie

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *