TT 2012: De Assernacht‏

Assen- Terwijl de campings in en om Assen langzaamaan volstromen met bezoekers voor de jaarlijkse TT is vanavond in de Asser binnenstad de 2e avond van het TT-Festival van start gegaan.

De in de volksmond genoemde “Assernacht” bracht wederom veel bezoekers naar de binnenstad. Op de diverse podia waren er diverse artiesten aanwezig om het aanwezige publiek te vermaken. Crystal Dream, Kiss Lickss en de Queen Revival Band namen bezit van het hoofdpodium op het Koopmansplein in Assen. Op de diverse podia elders in de stad werd het feest op gang gebracht door o.a. Going Somewhere, Groove Department, Harde Baas. Ook op het Podium bij de Brink traden diverse artiesten van Nederlandse bodem op onder begeleiding van RadioNL. Hier waren het zanger Rinus, Jaman en vele andere artiesten die kwamen optreden naast het Drents Museum. De avond werd daar afgesloten door Wolter Kroes.

Vrijdagavond is het de traditionele TT-Nacht. Het hoogtepunt van het festival.

Foto’s: R.Koene & P.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *