112 Kort: Auto te water in Appelscha

APPELSCHA – Vrijdagavond omstreeks 23.00 uur vond er op de Vaart Zuidzijde in Appelscha een eenzijdig ongeval plaats waarbij een bestelauto te water raakte. De bestuurder kwam uit de richting van Smilde en raakte in een bocht na de Damsluis door een nog onbekende oorzaak van de weg. De automobilist belande via de berm met zijn voertuig in de Opsterlandse Compagnonsvaart. Naast politie en een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurder was bij hun aankomst al uit het voertuig. Berger Broekhuizen heeft de auto uit het water getakeld.

Foto’s: E.Faber © Compact Media / Faber fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt