Automobilist komt om het leven bij verkeersongeval (Update)

ASSEN – Op de Rolderhoofdweg tussen Assen en Rolde is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 58-jarige man uit Assen bij een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. In een flauwe bocht in de weg botste de man door onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De man zat alleen in de auto. Wel had hij zijn hond bij zich. Die raakte ook gewond en ging er na de botsing vandoor.

De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. De auto is afgesleept door de berger Logicx.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *