TT 2012: De TT Nacht was weer een succes (Update)

Assen- Vanavond was het dan eindelijk zover. Na een jaar wachten was het wederom tijd voor de TT Nacht.

Vele duizenden mensen uit binnen en buitenland trokken naar de binnenstad om de nacht voorafgaand aan de races tot een groot succes te maken.

Bij de diverse podia in de stad was het een drukte van jewelste en de artiesten hadden dan ook een enorm succes. Op het Jupiler Pop podium waren er optredens van o.a. Miss Montreal, Postmen en Asman. Op het Rockpodium waren het Mooi Wark en Feuerengel die het publiek vermaakten. De show van Feuerengel zal vele Assenaren nog lang bijbliijven.

Ook op de andere podia was het een komen en gaan van diverse artiesten. Hierdoor was er voor ieder wat wils.

Ook de kermisexploitanten hadden over klandizie niet te klagen. Veelal jongeren waren op het veemarktterrein om hun geld te laten rollen.

Het bleef nog lang druk in de stad. Zaterdag zijn de races op het TT-Circuit. In de binnenstad word er dan door de Gemeente Assen hard gewerkt om de enorme bende op te ruimen. Zaterdagavond word het feest afgesloten met de TT Afterparty, daarna is het weer wachten tot 2013 op het volgende TT-feest…

Foto’s P.Koene, R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt