Vliegtuigje maakt noodlanding op Eelde

Eelde – Op Groningen Airpot Eelde (GAE) heeft omstreeks 13.30 uur een klein vliegtuigje een noodlanding moeten maken op het vliegveld. Het toestel was onderweg van het Duitse Rügen naar Hilversum toen het vliegtuigje in de buurt van Eelde technische problemen kreeg.

Naast de bedrijfsbrandweer van het vliegveld Groningen Airport Eelde, werden ook de brandweer korpsen van Eelde en Assen gealarmeerd. Door de storing klapte het landingsgestel niet uit en moest de piloot noodgedwongen een buiklanding maken. De inzittenden raakte niet gewond en konden zelf uit het vliegtuigje komen. Het vliegveld is urenlang afgesloten geweest voor het luchtvaart verkeer.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *