Taxi chauffeur ziet fietser over het hoofd.

Assen – Dinsdagmiddag heeft erop de kruizing van de Violenstraat met de Tulpenstraat in Assen een ongeval plaats gevonden. De fietser rijdende op de Violenstraat werd door een taxi chauffeur van personenvervoer Assen over het hoofd gezien, toen hij een collega voor wilde laten gaan die van de verkeerde richting de Tulpenstraat uit kwam rijden. Toen de chauffeur zelf de straat wilde inrijden zag hij de fietser over het hoofd. De fietser kwam ter val en is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur was op het moment van het ongeval school kinderen aan het thuis brengen.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie Drenthe heeft technisch onderzoek gedaan naar het ongeval.

Foto’s: Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt