Fietser gewond na aanrijding

OOSTERWOLDE- De politie heeft woensdagmiddag rond 16.30 uur in de Grietmanstraat een aanrijding met letsel afgehandeld. Bij de aanrijding raakte een 40-jarige fietser, een inwoner van Oosterwolde, gewond.

Terwijl de man uit een steeg kwam rijden en de weg overstak, werd hij aangereden door een 69 jarige automobilist uit Appelscha. Een 35-jarige inwoner van Oosterwolde, die achter bij het slachtoffer op de fiets zat, raakte bij de aanrijding licht gewond. Het 40-jarige slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Nij-Smellinghe in Drachten.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *