112 Kort: Brandweer assisteert Dierenambulance

Assen- Zaterdagavond omstreeks 21.26 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd om assistentie te verlenen aan de Dierenambulance.

In de vijver aan de Beuzenveen c.q. Ter Aardseweg was een gans in de problemen gekomen. Omwonenden hadden hierop de Dierenambulance gebeld. Omdat de gans midden in de vijver zwom werd de hulp van de brandweer gevraagd. Nadat de twee duikers te water waren gegaan vlogen alle ganzen op de wal.

Op de wal werd geprobeerd de gewonde gans te vangen. Helaas bleek al snel dat de gans waar men achteraan was gegaan niet de bewuste gans was. Toen duidelijk werd dat de verkeerde gans achterna gezeten werd werd de achtervolging ingezet. Na een korte klopjacht werd de gans gevangen.

De dierenambulance zal zich verder over de gans ontfermen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *