112 Kort: Gaslekkage op de Handelsplaats in Assen

Assen Vrijdagavond om 22:44uur  kreeg de brandweer van Assen een melding binnen van gas-/vreemde lucht.

Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een gaslek.  De brandweer heeft bij aankomst metingen gedaan en Enexis ter plaatse laten komen. Deze heeft na ongeveer 2,5 uur het gaslek weten te dichten waarna ook deze weer thuiswaarts kon keren.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *