Gewonde bij ongeval op A28

Hooghalen- Vrijdagmiddag werd de brandweer van Beilen en Hoogeveen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28 richting Assen. Ter hoogte van Hooghalen verloor de bestuurder van een Mazda 3 de controle van zijn auto.

Vervolgens sloeg het voertuig over de kop om vervolgens op de kop in de sloot te eindigen. De bestuurder raakte hierbij gewond. De brandweer van Beilen heeft de man bevrijd uit het wrak waarna de man werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Berger Logicx heeft de auto geborgen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *