Schoorsteenbrand in Juli

Assen- Donderdagavond om 22.41 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een schoorstenbrand aan de Bosstraat in Assen. Enkele ogenblikken later werd eveneens de tweede ploeg opgeroepen.

Bij aankomst van de brandweer stond de hele straat vol met omwonenden. Op het betreffende adres bleek de schoorsteen behoorlijk veel vonken en rook te produceren. De brandweer heeft vervolgens de hoogwerker opgesteld om de schoorsteen te kunnen vegen. Nadat men met een handblusser de schoorsteen geblust had werd deze geveegd.

Een gedeelte van de schoorsteen bestond waarschijnlijk uit asbesthoudend materiaal waardoor de brandweer na de inzet enkele bluspakken in een afgesloten plastic zak mee moesten nemen om deze te laten reinigen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt