112 Kort: Motorrijder gewond na ongeval

Drouwernerveen – Zondagavond is een 29 jarige motorrijder uit Gasseltenijveenschemond op de Noorderweg in Drouwenerveen gewond geraakt bij een ongeval. Hulpdiensten werden gealarmeerd en troffen bij aankomst een gewonde motorrijder aan. Gezien de sporen is de bestuurder van de motor door onbekende reden de macht over zijn motorvoertuig verloren en in aanraking gekomen met een boom. Ten tijde van de hulpverlening is de weg afgesloten geweest voor verkeer. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Refaja Ziekenhuiz in Stadskanaal. De motor is afgesleept en kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s H. van Oost © Compact Media / van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *