112 kort: Aanrijding Brugstraat in Nieuwlande

Nieuwlande – Zondagmiddag om 17.30 uur werd er op de Brugstraat in Nieuwlande een verkeersongeval gemeld. De gealarmeerde brandweer van de Krim (Gem. Hardenberg) trof ter hoogte van de Langewijk met de Brugstraat  in Nieuwlande een ongeval aan, waarbij twee voertuigen waren betrokken. Het ongeval gebeurde toen de bestuurster van de terreinwagen van de Langewijk de Brugstraat wilde opgaan, maar hierbij een naderende bestuurder over het hoofd zag. Met de aanrijding als gevolg. De vrouwelijke inzittende van de personenauto raakte bij het ongeval licht gewond aan haar hoofd. Na onderzoek door het ambulance personeel mocht ze naar huis.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *