Fotograaf Dennis V. uit Assen voor de rechter.

Assen – De rechtbank in Assen behandeld dinsdagmorgen 24 juli inhoudelijk een zaak betreffende meerdere brandstichtingen in Assen. Volgens het Openbaar Ministerie wordt het tweetal verantwoordelijk gesteld voor zeven branden in de Asser wijk Marsdijk.

De zaak kreeg bijzonder veel media aandacht aangezien één van de verdachte pyromanen een 20 jarige Assenaar genaamd Dennis V. fotograaf is van de website 112 Drenthe. Het is overigens niet de eerste keer dat de website 112 Drenthe in op spraak komt. Beide verdachten zitten al geruime tijd vast.

Volgens het OM hebben de beide heren door de brandstichtingen voor tonnen schade aangericht. Tevens geeft het Openbaar Ministerie aan dat de heren ook verantwoordelijk worden gesteld voor het in gevaar brengen van een familie die tijdens één van de branden lagen te slapen. De brandweer kon hierbij net verkomen dat het vuur niet oversloeg naar het woonhuis.

Aandacht:

Wij van Compact Media distantieren ons dan ook van de werkwijzen en praktijken van 112Drenthe.

Wij vinden dan ook:

  1. Je maakt het nieuws.
  2. Je brengt het nieuws.
  3. Je BENT het NIEUWS!!

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *